
שקשוקה בשרית משודרגתבשקשוקה הזאת יש את כל מה שצריך: יש עגבניות (טריות!), יש גמבה קצוצה קטן, יש שום (בשפע!) וכמובן ביצים. אבל מה שעוד יש בה זה קורנדביף, שהופך אותה לארוחה משפחתית אמיתית ושלמהאינס שילת ינאי|mako אוכל| פורסם13/12/1807:18 ![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את השום והפלפלים ומטגנים 2 דקות תוך ערבוב. 2מוסיפים את הנקניקים ומטגנים עוד כ-7 דקות. מוסיפים את העגבניות, מערבבים ומתבלים במלח ופפריקה. 3כשהתערובת מבעבעת מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד כרבע שעה. 4מוסיפים ביצים ומבשלים כדקה נוספת (אם מעדיפים את החלמון מבושל – מכסים את המחבת). מגישים מיד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |