
תבשיל תפוחי אדמה ונקניקיםכשאנחנו מנסים לחשוב למה אנחנו כל כך אוהבים את החורף, אנחנו מבינים שזה הרבה בגלל האוכל. הקדירות, המרקים - וגם המנה הזאת, שמאחדת בקערה אחת גדולה תפוחי אדמה, נקניקיות וכתף בקר. ארוחה שמחה לכל המשפחהאינס שילת ינאי|mako אוכל| פורסם16/12/1811:01 ![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מטגנים בסיר שטוח את הבצל כ-4 דקות. מוסיפים את הנקניקיות וכתף הבקר, מערבבים ומוסיפים עגבניות מרוסקות, מלח, פלפל ופפריקה. מערבבים היטב. 2מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה. 3מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-25 דקות בכיסוי חלקי. 4מגישים חם, עם עלי בזיליקום או פטרוזיליה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |