
עוגת שוקולד קוקוסהיינו לוקחים מזלג וצוללים עכשיו אל תוך העוגה הזאת, במקור של סבתא של אפרת ליכטנשטט, שקיבלה עדכון אוהב ורלוונטי. זה המתכון הכי שווה בבלוגים השבוע![]() צילום: אפרת ליכטנשטט, אז מה את עושה כל היום? |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית עגולה בקוטר 24-26 ס"מ או מלבנית בגודל של 20X35 ס"מ. 2בקערה גדולה טורפים יחד את החלמונים, הסוכר, החמאה, הנס קפה, הוויסקי והקינמון. מנפים פנימה את הקמח, אבקת האפייה והקקאומערבבים עד שהתערובת אחידה. 3בקערת מיקסר נקייה שמים את החלבונים ומתחילים להקציף. מוסיפים את הסוכר בהדרגה ומקציפים במהירות גבוהה עד שהקצף יציב אבל לא נוקשה מדי (כשלוש דקות). מורידים מהמיקסר, מעבירים 3 כפות מהקצף לבלילת השוקולד ומערבבים. 4מוסיפים את הקוקוס לקצף ומערבבים בעדינות בעזרת מרית עד לאחידות. 5מוזגים את תערובת השוקולד לתבנית ומשאירים כשליש/רבע בקערה. 6מורחים בעדינות את הקצף-קוקוס על השוקולד ולבסוף מוזגים את תערובת השוקולד שנשארה, ומורחים אותה על פני העוגה. 7אופים 25-35 דקות עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים. * אפשר להחליף את החמאה ב-150 מ"ל שמן חמניות או קנולה המתכון פורסם לראשונה בבלוגאז מה את עושה כל היום ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |