
סלט עוף וכרוב ברוטב בלסמיהצורך בהכנת ארוחות קלות ומהירות מוציא מיהודית אביב, הלוחשת לאוכל, יצירתיות נהדרת. את הסלט הבא היא הכינה תוך פחות מחצי שעה, ולנו לקח פחות מ-10 דקות לשכנע אותה לשתף אותנו במתכון הסופר כיפי הזה![]() צילום: יהודית אביב, הלוחשת לאוכל |
המצרכים :לסלט:
לרוטב:
לעוף:
למשרה:
אופן ההכנה:1מכינים את הסלט: שוטפים את הכרוב היטב ופורסים לרצועות דקות. 2קולפים את הבצל וחותכים לרצועות. 3מעבירים את כל הירקות החתוכים לקערת הגשה. 4מכינים את הרוטב: שמים בצנצנת זכוכית את כל מרכיבי הרוטב, סוגרים היטב ומנערים כמה שניות. מוזגים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב. 5מכינים את העוף: חותכים את חזה העוף לרצועות. 6מערבבים בקערה את כל חומרי המשרה. מכניסים פנימה את רצועות העוף, מערבבים ומניחים לכ-10 דקות. 7מחממים היטב מחבת עם 2 כפות שמן זית, ומטגנים את רצועות העוף בקבוצות קטנות (כדי לא להוריד את טמפרטורת השמן). צורבים את הרצועות כמה דקות על להשחמה. 8מניחים את רצועות העוף על הסלט, מערבבים היטב ומגישים עם או בלי קרוטונים. >> עוד המון מתכונים מחכים לכם בבלוג של יהודית - הלוחשת לאוכל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |