אוכל
אוכל

קוסקוס עם בשר בקר ברוטב אדום של אבא של יניב

לארוחה שקיבל יניב מההורים לא היה סתם טעם של בית: היה בה טעם של מפגש חד פעמי בין האב והאם הגרושים. "זה הדבר הכי מטורף שקרה לי, הם לא נפגשים גם לא בצלחת"

|| פורסם13:16
יניב אוכל ממנת הקוסקוס של אביו (וידאו WMV: צילום מסך)
וידאו WMV: צילום מסך
Rating:3.534reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

בין כל הדיירים שהתענגו על המנות המוכרות שנשלחו אליהם מהבית, בלטה ההתרגשות של יניב. "אני מנסה להבין מה קורה פה", שיתף את לאון מול צלחת עמוסה במנתקוסקוס בשריתעם סלט כרוב. "הם לא מכינים קוסקוס אצל אמא שלי, זה דווקא אבא. אז אם זה אמא וזה אבא, זה הדבר הכי מטורף שקרה לי, כי הם לא מעורבבים, גם לא בצלחת. הם עשר שנים גרושים, הם לא מדברים. אז אם זה שיתוף פעולה פה, אז זה משהו משוגע".

אבא של יניב, מרדכי אויזרץ, אישר שאכן מנת הקוסקוס והצלי הגיעה ממנו – וסלט הכרובהסגול מאמו של יניב. "היחסים בינינו תקינים, אבל לא יותר מזה", אמר. "אלו שני עולמות נפרדים. אנחנו נפגשים בדרך לתמיכה ביניב".

להלן המתכון לקוסקוס בקר ברוטב אדום של אבא של יניב:

המצרכים :

לקוסקוס:

  • שקית קוסקוס

  • 4 כפות שמן
  • קורט מלח
  • כוס וחצי מים רותחים

לצלי:

  • כתף בקר מספר 5

  • 1 בצל קצוץ
  • פפריקה
  • כמון
  • אבקת מרק עוף
  • כף רסק עגבניות

אופן ההכנה:

1מוסיפים לקוסקוס את השמן, המלח והמים הרותחים. מערבבים וממתינים כרבע שעה. אחרי רבע שעה מערבבים שוב.

2מבשלים את הבשר ומניחים בצד.

3מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב, ומוסיפים אליו את ציר הבקר.

4מתבלים בפפריקה, כמון, אבקת מרק עוף ורסק עגבניות.

5מבשלים כרבע שעה, ומוסיפים את הבשר לרוטב.

>> האם גבינה ללא חומר משמר היא בריאה יותר?
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il