
קוסקוס עם בשר בקר ברוטב אדום של אבא של יניבלארוחה שקיבל יניב מההורים לא היה סתם טעם של בית: היה בה טעם של מפגש חד פעמי בין האב והאם הגרושים. "זה הדבר הכי מטורף שקרה לי, הם לא נפגשים גם לא בצלחת"אוכל טוב|| פורסם05/08/1313:16 ![]() וידאו WMV: צילום מסך |
בין כל הדיירים שהתענגו על המנות המוכרות שנשלחו אליהם מהבית, בלטה ההתרגשות של יניב. "אני מנסה להבין מה קורה פה", שיתף את לאון מול צלחת עמוסה במנתקוסקוס בשריתעם סלט כרוב. "הם לא מכינים קוסקוס אצל אמא שלי, זה דווקא אבא. אז אם זה אמא וזה אבא, זה הדבר הכי מטורף שקרה לי, כי הם לא מעורבבים, גם לא בצלחת. הם עשר שנים גרושים, הם לא מדברים. אז אם זה שיתוף פעולה פה, אז זה משהו משוגע". אבא של יניב, מרדכי אויזרץ, אישר שאכן מנת הקוסקוס והצלי הגיעה ממנו – וסלט הכרובהסגול מאמו של יניב. "היחסים בינינו תקינים, אבל לא יותר מזה", אמר. "אלו שני עולמות נפרדים. אנחנו נפגשים בדרך לתמיכה ביניב". להלן המתכון לקוסקוס בקר ברוטב אדום של אבא של יניב: המצרכים :לקוסקוס:
לצלי:
אופן ההכנה:1מוסיפים לקוסקוס את השמן, המלח והמים הרותחים. מערבבים וממתינים כרבע שעה. אחרי רבע שעה מערבבים שוב. 2מבשלים את הבשר ומניחים בצד. 3מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב, ומוסיפים אליו את ציר הבקר. 4מתבלים בפפריקה, כמון, אבקת מרק עוף ורסק עגבניות. 5מבשלים כרבע שעה, ומוסיפים את הבשר לרוטב. >> האם גבינה ללא חומר משמר היא בריאה יותר?![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |