אוכל
אוכל

מפרום חציל וכרובית

אצלנו בבית כשאומרים "מפרום" תוך עשר שניות יש תור מול המטבח. הם יחכו עד שיהיה מוכן, וילקקו את הצלחת וגם את האצבעות. הצלחה בטוחה, אבל אנחנו עדיין אוהבים לגוון לפעמים: אז קבלו מפרום מנצח של חציל וכרובית

|שסטוביץ', מאסטר שף| פורסם08:22
Rating:4.760reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

למפרום:

  • כרובית גדולה, מחולקת לפרחים בינוניים
  • חציל חתוך לפרוסות, כשכל פרוסה מחולקת ל-2 ומחוברת בקצה
  • חצי קילו בשר טחון
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • כף בהרט
  • בצל, קצוץ דק
  • חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 2 ביצים, טרופות
  • כוס קמח לבן
  • שמן קנולה לטיגון

לרוטב:

  • שמן זית
  • בצל, קצוץ דק
  • 2 קופסאות עגבניות איטלקיות חתוכות לקוביות
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כף כמון
  • 1 כף פפריקה
  • 3 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה בשר טחון, מעט מלח ופלפל, בהרט, בצל קצוץ ופטרוזיליה.

2ממלאים את פרוסות החציל ואת פרחי הכרובית, טובלים בביצים טרופות ואז בקמח.

3מטגנים כ-2 דקות מכל צד, עד להזהבה קלה.

4מכינים רוטב: בסיר סוטאז' מחממים מעט שמן זית ומטגנים את הבצל. כשהוא מזהיב מוסיפים את העגבניות החתוכות לקוביות, מלח, פלפל, כמון ופפריקה. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.

5מנמיכים את האש ומכניסים את פרוסות החציל והכרובית לסיר. מבשלים בכיסוי חלקי כחצי שעה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il