מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

סרדינים בפירורי לחם

חטיף קראנצ'י וטעים במיוחד - פשוט ומהיר להכנה

|מסעדת השקד| פורסם09:08
סרדינים בפירורי לחם (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 40 סרדינים נקיים מראש הדג ומאדרתו (עצם פנימית)

  • חבילת פירורי לחם
  • שמן או חמאה
  • חבילת פטרוזיליה קצוצה
  • בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:

1לאחר שניקינו את הסרדינים מהעצמות טובלים אותם בפירורי הלחם.

2מטגנים במחבת עם שמן או חמאה (החמאה מרככת את הדג יותר) מכל הכיוונים עד להזהבה.

3להגשה מניחים את הדגים על מצע של פטרוזיליה ובצל ירוק.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il