
המצרכים :
אופן ההכנה:1ממיסים על בן מארי או במיקרוגל את השוקולד הלבן יחד עם מיכל קטן של שמנת מתוקה, ומעבירים למקרר למשך שעה. 2מערבבים את השמנת המתוקה הנוספת, הפודינג, אבקת הסוכר והגבינה, מעבירים לקערת מיקסר, מוסיפים את השוקולד הלבן והשמנת לאחר הקירור ומקציפים עד לקבלת קרם יציב. 3מערבבים את שוקולד החלב והמריר וקוצצים אותם. מחלקים לשניים. 4מרפדים תבנית בניילון נצמד ומפזרים קפה מגורען, מחצית מהשוקולדים הקצוצים, מעל שופכים חצי מהמסה, מפזרים שוב שוקולדים וקפה מגורען ומכסים ביתרת המסה, אוטמים בניילון נצמד ומקפיאים לחמש שעות לפחות. * מומלץ להגיש לצד קפה קטן. תגיות:סמיפרדו ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |