אוכל
אוכל

סמיפרדו

הנה לכם קינוח קפוא ומפנק במיוחד עם שלושה סוגי שוקולד ושמנת מתוקה שמתערבבים ונכנסים לפריזר. נראה לכם שצריך לשבור את כל המתוק הזה? צודקים במאה אחוז: קצת קפה הופך את הקינוח הזה לבוגר, מתוחכם ומעודן

|mako אוכל| פורסם07:24
Rating:4.5153reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 100 גרם מטבעות שוקולד לבן
  • 2 מיכלים קטנים של שמנת מתוקה
  • 4 כפות פודינג בטעם וניל
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 100 גרם גבינה לבנה
  • 300 גרם מטבעות שוקולד בטעמים חלב ומריר
  • 1 כף קפה מגורען

אופן ההכנה:

1ממיסים על בן מארי או במיקרוגל את השוקולד הלבן יחד עם מיכל קטן של שמנת מתוקה, ומעבירים למקרר למשך שעה.

2מערבבים את השמנת המתוקה הנוספת, הפודינג, אבקת הסוכר והגבינה, מעבירים לקערת מיקסר, מוסיפים את השוקולד הלבן והשמנת לאחר הקירור ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.

3מערבבים את שוקולד החלב והמריר וקוצצים אותם. מחלקים לשניים.

4מרפדים תבנית בניילון נצמד ומפזרים קפה מגורען, מחצית מהשוקולדים הקצוצים, מעל שופכים חצי מהמסה, מפזרים שוב שוקולדים וקפה מגורען ומכסים ביתרת המסה, אוטמים בניילון נצמד ומקפיאים לחמש שעות לפחות.

* מומלץ להגיש לצד קפה קטן.

תגיות:סמיפרדו
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il