אוכל
אוכל

שניצל טורטייה אפוי

מבחוץ הוא שניצל לכל דבר, אבל בפנים, ראו זה פלא, תמצאו גבינה וזיתים שהופכים אותו בכלל לפיצה. והבשורה המשמחת באמת - שום טיגון לא מעורב בתהליך, הכל בתנור. סוגר יופי של פינה לארוחת ערב מהירה

|mako אוכל| פורסם07:13
Rating:4.7408reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 3 יחידות טורטייה
  • 300 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
  • חצי כוס טבעות זיתים

לציפוי:

  • ביצה טרופה
  • פירורי לחם זהב או פאנקו שום

אופן ההכנה:

1חוצים כל טורטייה לשניים, מקפלים כל חצי לצורת משולש וממלאים כל משולש בגבינה צהובה וזיתים.

2טובלים בביצה הטרופה ואז בפירורי הלחם (בדיוק כמו שמכינים שניצל).

3מניחים את כיסי הטורטיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה כשהחלק המקופל פונה למטה, מרססים במעט שמן ואופים בתנור שחומם ל-200 מעלות במשך 15 דקות.

* מגישים חם עם ירקות טריים וגבינות שהילדים אוהבים.

>> בפעם שעברה הכנו מאפינס תירס וגבינה

>> אנחנו לא רוצים להלחיץ, אבל הנהמתכונים לראש השנה

תגיות:טורטייה
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il