
המצרכים (4 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1חוצים כל טורטייה לשניים, מקפלים כל חצי לצורת משולש וממלאים כל משולש בגבינה צהובה וזיתים. 2טובלים בביצה הטרופה ואז בפירורי הלחם (בדיוק כמו שמכינים שניצל). 3מניחים את כיסי הטורטיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה כשהחלק המקופל פונה למטה, מרססים במעט שמן ואופים בתנור שחומם ל-200 מעלות במשך 15 דקות. * מגישים חם עם ירקות טריים וגבינות שהילדים אוהבים. >> בפעם שעברה הכנו מאפינס תירס וגבינה >> אנחנו לא רוצים להלחיץ, אבל הנהמתכונים לראש השנה תגיות:טורטייה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |