
לזניה תפוחי אדמה וגבינותמאפה עשיר וטעים שיעשה לכם את החורף שאמור להגיע בקרוב: שכבות שכבות של תפוחי אדמה,גבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)בולגרית, מוצרלה ורוטב עגבניות איטלקי. צריכים עוד סיבות להכין אותו? בבקשה: שבבי בצל מטוגן מלמעלהאינס שילת ינאי|שסטוביץ', מאסטר שף| פורסם28/11/1607:35 |
המצרכים :
אופן ההכנה:1משרים את תפוחי האדמה בקערה עם מים רותחים וכף מלח למשך חצי שעה. 2מסננים את תפוחי האדמה, מוסיפים כף שמן זית, מעט מלח ופלפל ומערבבים. 3בקערה נפרדת מערבבים את העגבניות, המלח, הפלפל, 2 כפות שמן הזית, השום הגבישי ועלי הבזיליקום. 4בתבנית משומנת היטב מפזרים פירורי לחם, מניחים מעל חצי מכמות תפוחי האדמה,גבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)בולגרית מפוררת וחצי מכמות המוצרלה ורוטב העגבניות. 5שמים שכבה נוספת של תפוחי אדמה ומעל את רוטב העגבניות והמוצרלה שנשארו. מוסיפים מעל שבבי בצל ופירורי לחם. 6אופים בתנור בחום של 170 מעלות כשעה עד שעה וחצי. תגיות:לזניה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |