אוכל
אוכל

גלילות חציל ובטטה

מנה צבעונית, מרשימה וסופר טעימה: גלילות של חציל ובטטה, ממולאות בפרגית מתובלת כמו שצריך עם רוטב עגבניות עסיסי. יופי של מנה ראשונה או ארוחה קלה, ואם הכנתם - תזמינו את השכנים. חבל לא להשוויץ

|שסטוביץ', מאסטר שף| פורסם07:13
Rating:4.277reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • חציל בינוני, פרוס לפרוסות דקות מאוד
  • 2 בטטות גדולות, פרוסות דק במנדולינה
  • ספריי שמן
  • 300 גרם פרגית טחונה
  • כפית כמון
  • כף שום גבישי
  • כף פפריקה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

לרוטב:

  • 2 קופסאות עגבניות חתוכות דק (800 גרם ביחד)
  • 4 כפות שמן זית
  • 4 שיני שום, פרוסות
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • רבע כוס בזיליקום טרי קצוץ

אופן ההכנה:

1מסדרים את פרוסות הבטטה והחציל על תבנית מרופדת נייר אפייה, מרססים בספריי שמן ואופים כ-20 דקות בחום של 200 מעלות.

2מערבבים בקערה את הפרגית עם הכמון, שום גבישי, פפריקה, מלח ופלפל לתערובת אחידה. מניחים מעט בכל קצה של פרוסת בטטה או חציל, ומגלגלים. מניחים בתבנית בינונית משומנת.

3מערבבים בקערה את העגבניות החתוכות עם שמן זית, שום, מלח, פלפל ובזיליקום.

4שופכים בזהירות את הרוטב על הגלילות ואופים בחום של 180 מעלות במשך 35 דקות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il