אוכל
אוכל

עוגת שמרים בחושה עם שוקולד ופקאן

עוגת שמרים נהדרת שתמלא לכם את הבית בריח משגע ולא תדרוש מכם יותר מדי עבודה. בצק שמרים, שוקולד מריר ואגוזי פקאן, אבקת סוכר מלמעלה - לא מכירים בן אדם שיגיד לא לפרוסה. ואז לעוד אחת

|לא צויין שם מקור| פורסם11:53
Rating:4.536reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 4 כוסות קמח מקצועי לאפייה
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 150 גרם חמאה רכה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • כוס ורבע סוכר
  • 3 ביצים
  • 1 כוס חלב קוקוס
  • 100 גרם מטבעות שוקולד מריר
  • 100 גרם פקאן מסוכר
  • ספרי שמן
  • אבקת סוכר לפיזור

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה קמח ושמרים, מניחים בצד.

2במיקסר חשמלי עם וו לישה מניחים חמאה, תמצית וניל, סוכר וביצים, מערבלים כ-3 דקות, מוסיפים את קערת הקמח עם השמרים ואת חלב הקוקוס ומערבבים עד לעיסה אחידה.

3מוסיפים לקערה מטבעות שוקולד מריר ואגוזי פקאן ומערבבים בעדינות עם כף.

4משמנים היטב בעזרת ספריי שמן תבנית קוגלהוף ומעבירים את הבלילה. מתפיחים שעה ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כשעה, הופכים על צלחת הגשה ומפזרים אבקת סוכר.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il