
המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה קמח ושמרים, מניחים בצד. 2במיקסר חשמלי עם וו לישה מניחים חמאה, תמצית וניל, סוכר וביצים, מערבלים כ-3 דקות, מוסיפים את קערת הקמח עם השמרים ואת חלב הקוקוס ומערבבים עד לעיסה אחידה. 3מוסיפים לקערה מטבעות שוקולד מריר ואגוזי פקאן ומערבבים בעדינות עם כף. 4משמנים היטב בעזרת ספריי שמן תבנית קוגלהוף ומעבירים את הבלילה. מתפיחים שעה ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כשעה, הופכים על צלחת הגשה ומפזרים אבקת סוכר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |