
עוגת בננות ושוקולד צ'יפס ופירורים בקערה אחתיש קערה? יש כף? תתארגנו על שתי בננות רכות ויאללה, נצא לדרך. קרן אגם מזכירה שבשביל עוגה מעולה לא באמת צריך לעבוד קשה![]() צילום: שניר (סופגי) גואטה לערוץ האוכל, יח"צ |
המצרכים :ל-2 תבניות אינגליש קייק חד"פ:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב שתי תבניות אינגליש קייק חד פעמיות. 2מערבבים בעזרת הידיים בקערה קמחים, סוכר חום וקוביות חמאה ליצירת פירורים. 3מוציאים כחצי כוס מהתערובת ושומרים בצד. 4מוסיפים לקערה ביצים, יוגורט יווני, בננות מעוכות ותמצית וניל ומערבבים. 5מוסיפים אבקת אפייה ומלח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. לבסוף מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים ממש מעט. 6מעבירים את בלילת העוגה לתבניות ומפזרים באופן אחיד את הפירורים ששמרנו בצד. 7אופים כ-40 דקות. העוגה מוכנה כאשר קיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש עם מעט פירורים לחים עליו. 8מוציאים, מצננים מעט ומקשטים באבקת סוכר. ** סוכר חום ניתן להמיר בסוכר לבן באותה הכמות. ** טיפ: כדאי לקמח את פצפוצי השוקולד כדי שלא יצנחו לתחתית העוגה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |