
טארט פסטו וירקות צלויים פתוחכמה אגבי הוא נראה, הטארט הזה, אבל כמה מוקפד וטעים? זהו קסמם של הטארטים שאין להם תבנית. מתוך התוכנית "קרן אגם אופה מהבית"![]() צילום: שניר (סופגי) גואטה לערוץ האוכל, יח"צ |
המצרכים :לפסטו:
לקלתית:
למילוי:
אופן ההכנה:1הפסטו: טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר מוט לקבלת מחית. שומרים במקרר. 2מחממים תנור ל-200 מעלות. 3המילוי: מסדרים את הירקות על תבנית מרופדת נייר אפייה, זולפים שמן זית וממליחים. צולים בתנור החם ב-20 דקות. 4הבצק: מערבבים בקערה קמח ומלח. מוסיפים חמאה ומערבבים בידיים לקבלת מרקם פירורי. מוסיפים את המים לאט לאט, בכל פעם קצת (ייתכן שלא תצטרכו את כל הכמות) וממשיכים לערבב בידיים עד שהבצק מתגבש לכדור. 5מרדדים את הבצק לעלה גדול על משטח מקומח ומעבירים לתבנית תנור גדולה. 6בקערה בינונית מערבבים 5 כפות פסטו עם גבינת הלאבנה. 7מורחים עם פאלטה את תחתית הבצק בממרח הגבינה ומשאירים שוליים של 2 ס"מ נקיים. 8מפזרים את הירקות הצלויים ומתבלים במלח גס, שמן זית ועלי אורגנו טריים. 9מקפלים את שולי הבצק על המלית. 10אופים ב-200 מעלות 25-30 דקות. בתיאבון! תגיות:טארט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |