
עוגיות שיבולת שועל מלוחותהעוגיות האלה צריכות להגיע עם אזהרה צמודה, כי מרגע שתיקחו ביס מהראשונה אין לדעת איפה ואיך תסיימו. כנראה על הספה, שפוכים, מול מגש שלושת רבעי ריק. רק אומרים![]() צילום: שניר (סופגי) גואטה לערוץ האוכל, יח"צ |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2טורפים בקערה ביצה, סוכר חום ומלח עד שמתחילות להופיע בועות קטנות. 3מוסיפים את הגרנה פדנו ומערבבים. 4מוסיפים קמח, אבקת אפייה, אבקת צ'ילי, פרג ופשתן ומערבבים במרית. 5בקערה נפרדת מערבבים היטב חמאה ושיבולת שועל. 6מאחדים את התערובות לתערובת אחידה. 7מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ויוצקים תלוליות מהבלילה בעזרת כפית (או כף גלידה קפיצית). שומרים על רווחים, כי העוגיות נוטות להשתטח באפייה. 8מפזרים את יתרת הגרנה פדנו מעל העוגיות. 9אופים כ-10 דקות עד להזהבה, מוציאים ומצננים. ** העוגיות יישמרו בצנצנת אטומה בטמפרטורת החדר עד ארבעה ימים. תגיות:חלה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |