
המצרכים :
לציפוי:
לציפוי שוקולד:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי העוגיות (רצוי במיקסר עם וו גיטרה) עד לקבלת בצק אחיד. 2עוטפים בניילון נצמד, ומעבירים למקרר ל-30 דקות. 3לאחר צינון יוצרים מהבצק 35-40 כדורים בקוטר 1.5 ס"מ, ומקפלים לצורת סהרון. 4מסדרים את הסהרונים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת מעט (רצוי בספריי שמן), ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 20 דקות. 5בזמן שהסהרונים בתנור, מערבבים את אבקת הסוכר עם סוכר הווניל. 6כשהעוגיות מוכנות מניחים להן להתקרר מעט כדי שיתקשו, ואז, בעודן חמימות, טובלים בזהירות בתערובת אבקת הסוכר. מניחים להצטנן. 7ממיסים את השוקולד המריר בבן מארי (סיר מעל סיר עם מים רותחים). טובלים את העוגיות עד אמצען, ומניחים בשכבה אחת לייבוש. אפשרות נוספת (כמו בסרטון): מעבירים את השוקולד לשק זילוף וזולפים על העוגיות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() | חברים פעילות המלצות |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |