
ריבועי שוקולד וחמאת בוטנים ללא אפייהמבחינתנו, כל מתכון לקינוח שלא דורש אפייה הוא כבר מתכון שאנחנו אוהבים. אם זה לא מספיק, במתכון הבא יש מינימום מרכיבים, והתוצאה גם יפה וגם כיפית ומתוקהעידית נרקיס כ"ץ|mako אוכל| פורסם02/08/1607:49 ![]() צילום: ערן לוי, mako אוכל |
המצרכים :לריבועים (לתבנית מלבנית של 31 על 21 ס"מ)
לציפוי:
לקישוט (לא חובה):
אופן ההכנה:1טוחנים את העוגיות במעבד מזון. מוסיפים את חמאת הבוטנים והחמאה, ומעבדים עד שהכל מתערבב. מעבדים היטב עד שהכל מתערבב|צילום: ערן לוי, mako אוכל2משמנים קלות את התבנית ומרפדים בנייר אפייה. משטחים את תערובת העוגיות בתבנית ומיישרים בעזרת גב של כף עד שפני השטח מאוחדים ובלי פירורים בכלל. משטחים את תערובת העוגיות בתבנית ומיישרים|צילום: ערן לוי, mako אוכל3ממיסים בבן מארי (או בזהירות במיקרו) את השוקולד וחמאת הבוטנים, עד לקבלת תערובת חלקה. ממיסים על סיר כפול (או במיקרו) את השוקולד וחמאת הבוטנים|צילום: ערן לוי, mako אוכל4יוצקים את השוקולד מעל שכבת העוגיות ומיישרים. יוצקים את השוקולד מעל שכבת העוגיות ומיישרים|צילום: ערן לוי, mako אוכל5מחממים במיקרו את חמאת הבוטנים לעיטור, עד שהיא מתרככת, מפזרים אותה בעזרת כפית מעל שכבת השוקולד ומשיישים. מורחים את חמאת הבוטנים בעזרת כפית מעל השוקולד ומשיישים|צילום: ערן לוי, mako אוכל6מעבירים למקרר לשעתיים לפחות ומגישים קר. ועכשיו: בתיאבון!|צילום: ערן לוי, mako אוכללבלוג של עידית -טעים! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |