
סלט חסה - עם רוטב ויניגרטסלט ירוק הוא מהמנות האלה שהכי פשוט להכין, אבל איכשהו הן אף פעם לא יוצאות טוב. גם אנחנו חווינו את הבעיה הזו - עד שניסינו את המתכון הזה. לא יודעים מה אתכם, אנחנו גוזרים ושומרים לראש השנה וחיים בראש שקטעידית נרקיס כ"ץ|mako אוכל| פורסם13/09/1607:03 ![]() צילום: דרור עינב, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
לרוטב ויניגרט:
אופן ההכנה:1מעבירים את כל חומרי הוויניגרט לקערה. טורפים, טועמים, מתקנים תיבול ומניחים בצד. מתחילים עם הוויניגרט|צילום: דרור עינב, mako אוכל כל החומרים בקערה|צילום: דרור עינב, mako אוכל מטרפה והוא מוכן|צילום: דרור עינב, mako אוכל2מפרידים את עלי החסה, חותכים את המלפפונים לחצאי עיגולים, פורסים את הבצל לפרוסות דקיקות וחותכים את התאנים. זה כל מה שצריך לסלט|צילום: דרור עינב, mako אוכל אנחנו חתכנו ככה, אבל אתם תעשו מה שבא לכם|צילום: דרור עינב, mako אוכל3מעבירים לקערה גדולה את החסה, המלפפונים והבצל. לפני ההגשה מתבלים בוויניגרט ומפזרים את השקדים, התאנים והרימונים. * שימו לב - לא חייבים להשתמש בכל הוויניגרט. מוסיפים קצת, מערבבים כך שכל העלים ייעטפו ברוטב ורק אז מחליטים אם להוסיף עוד. לבלוג של עידית -טעים! >> בפעם שעברה הכנו כריך אומאמי משגע >> אנחנו לא רוצים להלחיץ, אבל הנהמתכונים לראש השנה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |