
כריך חביתת פטריותאז הילדים חוזרים לבית הספר וכמו בכל שנה - אתם מבטיחים לעצמכם להשקיע הפעם בארוחות עשר מזינות, טעימות ומגוונות. האמת? אתם לגמרי יכולים לעמוד בזה. הנה רעיון ראשון לסנדוויץ' חביתה עם פטריות שכולם אוהביםעידית נרקיס כ"ץ|mako אוכל| פורסם31/08/1610:17 ![]() צילום: דרור עינב, mako אוכל |
המצרכים (1 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1טורפים את הביצים בקערה, מוסיפים מעט חלב וטורפים שוב. חביתת פטריות - שלב ראשון|צילום: דרור עינב, mako אוכל2מחממים במחבת שמן זית עם מעט חמאה. מטגנים את הפטריות עד שהן משחימות. מוציאים את הפטריות, מוסיפים עוד קצת חמאה ומוסיפים את הביצים, הפטריות המטוגנות והגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע). חביתת פטריות - שלב שני|צילום: דרור עינב, mako אוכל3מטגנים כחביתה או כמקושקשת ומכבים את האש. חביתת פטריות - מוסיפיםגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)|צילום: דרור עינב, mako אוכל4מצננים מעט את הביצים ומסדרים בכריך, יחד עםגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)לבנה, מלפפון וחסה. מכניסים את הכריך לקופסת האוכל ומאחלים לילדים יום נעים במיוחד. לבלוג של עידית -טעים! מכניסים את הכריך לקופסה ואפשר לצאת לדרך|צילום: אור גץ, mako אוכל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |