
כריך חביתת פטריותאז הילדים חוזרים לבית הספר וכמו בכל שנה - אתם מבטיחים לעצמכם להשקיע הפעם בארוחות עשר מזינות, טעימות ומגוונות. האמת? אתם לגמרי יכולים לעמוד בזה. הנה רעיון ראשון לסנדוויץ' חביתה עם פטריות שכולם אוהביםעידית נרקיס כ"ץ|mako אוכל| פורסם31/08/1610:17 ![]() צילום: דרור עינב, mako אוכל |
המצרכים (1 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1טורפים את הביצים בקערה, מוסיפים מעט חלב וטורפים שוב. חביתת פטריות - שלב ראשון|צילום: דרור עינב, mako אוכל2מחממים במחבת שמן זית עם מעט חמאה. מטגנים את הפטריות עד שהן משחימות. מוציאים את הפטריות, מוסיפים עוד קצת חמאה ומוסיפים את הביצים, הפטריות המטוגנות והגבינה. חביתת פטריות - שלב שני|צילום: דרור עינב, mako אוכל3מטגנים כחביתה או כמקושקשת ומכבים את האש. חביתת פטריות - מוסיפים גבינה|צילום: דרור עינב, mako אוכל4מצננים מעט את הביצים ומסדרים בכריך, יחד עם גבינה לבנה, מלפפון וחסה. מכניסים את הכריך לקופסת האוכל ומאחלים לילדים יום נעים במיוחד. לבלוג של עידית -טעים! מכניסים את הכריך לקופסה ואפשר לצאת לדרך|צילום: אור גץ, mako אוכל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |