1מחממים ווק או סיר ברזל עם מעט שמן זית (ככף) ומוסיפים את הירקות החתוכים והעוף. נותנים לעוף לקבל צבע לבנבן וממשיכים לבחוש במשך כ-3 דקות.
2מוסיפים את האורז וממשיכים לערבב. מאפשרים לאורז להשמיע קולות פצפוץ ולאחר 3 דקות, מכבים את האש. מעבירים את התערובת מהסיר לארבע קעריות עמוקות.
3מכינים את הרוטב: יוצקים את כל מרכיבי הרוטב לכלי, מערבבים היטב ושומרים בצד.
4כאשר רוצים לאכול את המנה, יוצקים כחצי כוס מהנוזל על פני התערובת שבכל קערית, מכסים היטב (עם צלחת או עם נייר אלומיניום) ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות, למשך 20 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> בשבוע שעבר הכנו שוקי עוף ברוטב סויה ומיץ תפוזים