
המצרכים (6 מנות):
אופציונאלי
תבלינים
לקישוט
אופן ההכנה:1מקפיצים את הבצל בשמן עד שהוא מזהיב. מוסיפים את טבעות הגזר, ואחרי כמה דקות את הכרוב ושאר הירקות. 2מתבלים בפלפל השחור, בג'ינג'ר ובצ'ילי המתוק. 3מעבירים לקערת הגשה, ומערבבים עם האורז. 4שמים באותה מחבת את חמאת הבוטנים עם היין, הסויה והסוכר, ומבשלים עד שהרוטב הופך להומוגני ומסמיך מעט. 5שופכים על התבשיל ומערבבים. 6מוסיפים את שמן השומשום ומקשטים בפקאן סיני ובצל ירוק. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |