
לביבות תירס תאילנדיותכשאומרים לביבות תירס, הדבר הראשון שעולה בראש הוא שהנה, מצאנו משהו בשביל הילדים. מכיוון שהפעם מדובר בלביבות תירס תאילנדיות חריפות, אולי בכל זאת עדיף שתאכלו אותן בעצמכם. מבטיחים שתחזרו לעוד![]() צילום: דניאל לילה, mako אוכל |
הן זהובות, קראנצ'יות ומלאות טעמים בזכות הקארי האדום. אם תורידו את רמת החריפות יש סיכוי טוב שהילדים יתפתו לטעום. המצרכים (12 מנות):מרכיבים:
להגשה:
אופן ההכנה:1טוחנים במעבד מזון חצי מכמות גרעיני התירס עם ביצים, קמח, שום, סויה (בשביל הצבע) ורוטב קארי אדום במשך כ-2 דקות לקבלת מחית אחידה וגסה. 2מוסיפים למחית את גרעיני התירס הנותרים ובצל ירוק ומערבבים. 3מחממים שמן במחבת על להבה בינונית, נוטלים לכל לביבה כף גדושה מהבלילה ומטגנים 1-2 דקות מכל צד. מוציאים לנייר סופג. 4מערבבים רוטב צ'ילי משני הסוגים ומגישים לצד הלביבות לטבילה. אוכלים חם או בטמפרטורת החדר. * הלביבות יישמרו עד 3 ימים בקופסה אטומה במקרר. גיוונים: * לגרסה נטולת גלוטן: מחליפים את קמח החיטה בקמח אורז או קמח תירס טחון דק. * לפנקייקס תאילנדיים: מוסיפים כוס חלב, מגדילים את כמות הקמח לכוס ומוסיפים גם כפית אבקת אפייה. מטגנים במחבת לוהטת כפנקייקס שטוחים ומגישים עם שמנת חמוצה. המתכון עלה לראשונה במרץ 2014 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |