
פאד קפאוקבלו את הגרסה התאילנדית והלא פחות טעימה לבולונז האיטלקי: פרגיות טחונות, אורז לבן וביצת עין מלמעלה, והכל פיקנטי וחריף ונפלא![]() צילום: דניאל לילה, קיקומן |
התשובה התאילנדית לבולונז האיטלקי. במקום פסטה - אורז לבן ועליו בשר קצוץ מתובל ומטוגן; במקום הפרמזן - ביצת עין שהחלמון שלה נספג באורז והופך למעין רוטב. בתאילנד החריפות של הפאד קפאו חורכת את הלשון, כדי לרכך את הלהט מוותרים על הפלפל החריף הטרי ומסתפקים בחריפות הרטבים. המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1כותשים בצל, שום ופלפל חריף משני סוגים בעלי ומכתש או במעבד מזון. 2מחממים ווק עם שמן, מעל להבה גבוהה. מוסיפים את תערובת הבצל, השום והפלפלים ומטגנים תוך ערבוב. לאחר דקה מוסיפים פרגיות ומטגנים 3 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים סויה ורוטבי קארי אדום וירוק ומערבבים. מוסיפים עשבי תיבול, מערבבים ומורידים מהאש. 3במקביל מטגנים 4 ביצי עין ומעבירים אורז לקעריות הגשה. 4מניחים תלולית של פרגיות מטוגנות על האורז ומעליה את ביצת העין. מגישים מיד לצד מעט רוטב דגים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |