
המצרכים (6 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מעבירים את הפטריות לקערה, מכסים במים רותחים ומשרים למשך חצי שעה. 2חותכים את הבצל הירוק לקטעים באורך 3-4 ס"מ. קוצצים דק את שורש הג'ינג'ר. חותכים את חזה האווז לרצועות בעובי כחצי ס"מ. 3מסננים את הפטריות ונפטרים ממי ההשריה. מסירים את הרגליים של הפטריות המושרות ונפטרים מהן. 4. חותכים את כובעי הפטרייה לרצועות בעובי כחצי ס"מ. 5מערבבים יחד בקערה את רוטב הסויה, הסוכר והיין. 6מרתיחים המון מים וכף מלח בסיר גדול ומבשלים את הנודלס במשך 4 דקות, או עד שהם מבושלים. בסיום הבישול מסננים במהירות את האטריות, מעבירים אותן מיד למי קרח ומסננים. 7מחממים את שמן הזית בווק או במחבת גדולה, מוסיפים את רצועות חזה האווז ומטגנים כשתי דקות. מוסיפים את הג'ינג'ר הקצוץ ואת רצועות פטריות השיטאקי וממשיכים לטגן שתי דקות נוספות. 8מוסיפים לווק את הבצל הירוק, הנבטים והאטריות ומקפיצים כשלוש דקות. יוצקים מעל את תערובת הסויה ומקפיצים במשך 3 דקות או עד שכל האטריות עטופות ברוטב מבריק. 9מעבירים את הנודלס המוקפצים לקערת הגשה, מפזרים מעל את עשבי התיבול ואגוזי קשיו ומגישים מיד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |