
המצרכים (6 מנות):לדג:
לרוטב הטריאקי:
אופן ההכנה:1מתחילים עם הרוטב: יוצקים לסיר את רוטב הסויה וחצי מכמות המים, מוסיפים את שאר חומרי הרוטב למעט הקורנפלור ומביאים לרתיחה מעל להבה בינונית. 2טורפים היטב בקערה את הקורנפלור עם המים שנותרו עד לקבלת בלילה חלקה, מנמיכים את הלהבה ויוצקים אל הסיר באיטיות את בלילת הקורנפלור תוך כדי ערבוב במטרפה. 3מביאים את הרוטב לרתיחה תוך כדי ערבוב, מבשלים ברתיחה עדינה כדקה וחצי עד שהרוטב מסמיך ומסירים מהאש. 4משמנים, ממליחים ומפלפלים את נתחי הסלמון, מחממים מחבת נון-סטיק וצורבים את הדג כשתי דקות על צד העור. 5מחממים את התנור לחום של 200 מעלות מצב גריל עליון. 6מניחים את פילה הדג על תבנית תנור מרופדת נייר אפייה, כשצד העור פונה למעלה. יוצקים בנדיבות רוטב טריאקי על הדג ואופים 7 דקות. 7מוציאים את הדג מהתנור, מעבירים לצלחות הגשה ומגישים עם ירקות מאודים או אורז יחד עם הרוטב שנותר. >> בשבוע שעבר הכנו חצילים מאודים מעולים הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |