
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים חצילייה או מחבת פסים וקולים את רצועות הקישואים. 2שמים בקערה גדולה את שאר המרכיבים למעט הבורגול. מערבבים היטב ומניחים בצד. 3מוסיפים לקערה את הקישואים הקלויים כל עוד הם חמים. 4שמים את הבורגול בסיר, מכסים במים ומבשלים בדיוק עד לנקודת הרתיחה. 5מסירים מהאש ומסננים מיד. 6מוסיפים את הבורגול לקערה עם הירקות, מערבבים היטב ונותנים לתערובת לעמוד כ-15 עד 20 דקות. 7מעבירים לצלחת ומגישים מיד. * אבנר לסקין הוא השף והבעלים של רק היום בשוק צפון ומנהלהאקדמיה של בולטהאופבנמל תל אביב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |