אוכל
אוכל
אורז בסמטי עם כבד ובטטה

סלט בורגול וירקות קלויים

קיץ, חם בחוץ, ואתם מחפשים את ארוחת הצהריים המושלמת לשבת. איזה מזל שאבנר לסקין כאן עם אחד הסלטים הכי שווים שפגשנו. חצי שעת עבודה, עוד קצת זמן המתנה, ויש לכם יופי של לאנץ'

|mako אוכל| פורסם08:13
סלט בורגול וירקות קלויים (צילום: דרור עינב, mako אוכל)
צילום: דרור עינב, mako אוכל
Rating:4.386reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 1 שקית בורגול (500 גרם)
  • 2 קישואים, חתוכים לרצועות בעובי של חצי סנטימטר
  • 2 פלפלים, קלויים וחתוכים לרצועות ברוחב של חצי סנטימטר
  • 2 עגבניות, צלויות וקצוצות גס
  • 1 כף עלי תימין
  • 1 כף עלי אורגנו טריים
  • 2 כפות פטרוזיליה, קצוצה
  • מיץ מלימון שלם
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מחממים חצילייה או מחבת פסים וקולים את רצועות הקישואים.

2שמים בקערה גדולה את שאר המרכיבים למעט הבורגול. מערבבים היטב ומניחים בצד.

3מוסיפים לקערה את הקישואים הקלויים כל עוד הם חמים.

4שמים את הבורגול בסיר, מכסים במים ומבשלים בדיוק עד לנקודת הרתיחה.

5מסירים מהאש ומסננים מיד.

6מוסיפים את הבורגול לקערה עם הירקות, מערבבים היטב ונותנים לתערובת לעמוד כ-15 עד 20 דקות.

7מעבירים לצלחת ומגישים מיד.

* אבנר לסקין הוא השף והבעלים של רק היום בשוק צפון ומנהלהאקדמיה של בולטהאופבנמל תל אביב.

>> בשבוע שעבר הכנו קציצות עוף ברוטב קארי

>> יש לנו אפליקציית מתכונים חדשה ושווה טילים!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il