אוכל
אוכל
אורז בסמטי עם כבד ובטטה

סלט קינואה אדומה עם סלמון צרוב

פחות מחצי שעה ייקח לכם להכין את המנה המפנקת הזו - שיכולה לעבוד מעולה בליל הסדר, אבל גם בימים שאחריו - רק אל תספרו את זה לאורחים שלכם, שהולכים להביט בכם בעיניים נוצצות ומעריצות

|mako אוכל| פורסם07:09
סלט קינואה שחורה (צילום: דרור עינב, mako אוכל)
צילום: דרור עינב, mako אוכל
Rating:4.123reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 800 גרם פילה סלמון, חתוך ל-4 למנות שוות
  • מעט מאוד שמן, לטיגון

לסלט:

  • 400 גרם קינואה אדומה, מבושלת בהרבה מים (כמו פסטה), שטופה ומסוננת
  • 1 שומר, עם העלים, קצוץ דק
  • 2 גזרים, מגוררים בפומפייה
  • 3 עגבניות, קצוצות דק
  • 1 צרור פטרוזיליה, קצוץ
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף כוסברה קצוצה
  • 1 כפית צ'ילי אדום קצוץ
  • מיץ משני לימונים
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1שמים בקערה גדולה את כל מרכיבי הסלט, מערבבים היטב ונותנים לסלט לעמוד כמה דקות כדי שכל הטעמים ייספגו היטב.

2מחממים מחבת גדולה, משומנת קלות, ומטגנים את פרוסות הסלמון עד להזהבה משני הצדדים (קודם הצד של העור).

3מחלקים את הסלט בין צלחות הגשה, מניחים בכל צלחת פרוסת סלמון צרובה, ומגישים מיד.

אבנר לסקין הוא השף והבעלים של רק היום בשוק צפון ומנהלהאקדמיה של בולטהאופבנמל תל אביב.

>> בשבת שעברה אכלנו לוקוס, אבל לא סתם לוקוס

>> בואו לאפות איתנו קצת

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il