
המצרכים (4 מנות):
לסלט:
אופן ההכנה:1שמים בקערה גדולה את כל מרכיבי הסלט, מערבבים היטב ונותנים לסלט לעמוד כמה דקות כדי שכל הטעמים ייספגו היטב. 2מחממים מחבת גדולה, משומנת קלות, ומטגנים את פרוסות הסלמון עד להזהבה משני הצדדים (קודם הצד של העור). 3מחלקים את הסלט בין צלחות הגשה, מניחים בכל צלחת פרוסת סלמון צרובה, ומגישים מיד. אבנר לסקין הוא השף והבעלים של רק היום בשוק צפון ומנהלהאקדמיה של בולטהאופבנמל תל אביב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |