
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-230 מעלות. 2מחממים מחבת בעל תחתית כבדה, ומטגנים את הבשר הטחון עם תערובת הפילדלפיה ומעט מלח. 3מסדרים את החצילים הקלויים בתבנית עם נייר אפייה, מפזרים מעליהם את העדשים, ומעליהם את הבשר הטחון. 4יוצקים את הטחינה מעל להכול, ומכניסים לתנור למשך 8-9 דקות, עד שהמרקם העליון של הטחינה חום וזהוב. מוציאים, ומגישים מיד. אבנר לסקין הוא השף והבעלים של רק היום בשוק צפון ומנהלהאקדמיה של בולטהאופבנמל תל אביב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |