
תבשיל עוף ושעועית בובסהשף אבי ביטון מביא לכם מתכון איטלקי לכל המשפחה, שמשלב פרגיות, שעועית ענקית, עגבניות ותבלינים, שהולך לככב על שולחן השבת שלכם![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):מרכיבים:
אופן ההכנה:1מבשלים את שעועית הבובס כשעה עד לריכוך. מסננים ושומרים בצד. 2יוצקים את השמן בסיר רחב. מתבלים את הפרגיות במלח ופלפל וצולים כדקה מכל צד. מוציאים ומניחים בצד. 3שמים את כל הירקות במחבת, מטגנים כחמש דקות, מוסיפים את שאר התבלינים והנוזלים לסיר ומביאים לרתיחה תוך כדי קרצוף תחתית הסיר בכף עץ. 4מוסיפים את השעועית והפרגיות ומבשלים כ-30 דקות. * מגישים עם אורז לבן, פסטה, או לחם איכותי. >> בשבוע שעבר הכנו קובה סולת וסלק בטעם חמוץ מתוק>> 400 קלוריות למנה: אורז מלא עם סלק![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |