
חמין טבעונימי אמר שחייבים בשר כדי להכין חמין תקני? קבלו את החמין הטבעוני של אורי שביט שמלא בקטניות, ירקות, תבלינים וטעם, ובעיקר - לא חסר בו כלום. אז תכינו לשבת?![]() צילום: אורי שביט, mako אוכל |
המצרכים :ל-6-8 מנות:
אופן ההכנה:1מחממים שמן זית בסיר כבד, שמתאים גם לתנור. מטגנים את פרוסות הבצל ושיני השום מעל להבה גבוהה, עד להזהבה. מוסיפים את הצימוקים, הסילאן ורכז הרימונים ומערבבים היטב 1-2 דקות נוספות. 2מוסיפים לסיר את פרוסות הדלורית, פרוסות הבטטה, פרחי הכרובית, עלי הדפנה והתימין ומערבבים-מטגנים במשך 5 דקות נוספות. 3בינתיים, מחממים תנור לחום 100 מעלות. 4מסננים ושוטפים את השעועית והאפונה ושוטפים את האורז המלא. מניחים זה לצד זה מעל הירקות שבסיר ומתבלים בפפריקה מתוקה ומעושנת, קינמון, מלח ופלפל. יוצקים מים לכיסוי ומביאים לרתיחה עדינה. 5מכסים את הסיר ומכניסים לתנור החם למשך לפחות 8 שעות. לבלוג של אורי שביט -טבעוניות נהנות יותר. >> כל מה שטעים לאכול בסוף השבוע הקרוב>> חדש באגן הירכיים: הדיאטה הנורדית מאיימת לכבוש את אירופה![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |