
בצל ממולא בשר עגל ואורז עגולאוהבים ממולאים? תנו לאבי ביטון ללמד אתכם איך עושים את זה הכי טוב שיש: מהבשר והאורז שבמילוי ועד הרוטב, שעושה פה עבודה מופלאה![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים (3 מנות):
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1המילוי: קוצצים את הבצל דק ומערבבים יחד את חומרי המילוי. 2יוצרים חתך עמוק לאורכם של הבצלים, ומעבירים אותם לסיר עם מי מלח לבישול של כ-20 דקות (אחרי רתיחה). 3מוציאים את הבצלים, מסננים ומניחים לצינון קצר. מפרידים לעלים. 4מחממים תנור ל-150 מעלות. 5ממלאים כל עלה בצל בתערובת המילוי, מגלגלים ומהדקים. מסדרים את הבצלים הממולאים בשכבה אחת בכלי עגול. 6מערבבים את חומרי הרוטב בסיר ומביאים לרתיחה. יוצקים לתבנית של הבצלים, מכסים בנייר כסף ואופים שעה וחצי-שעתיים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |