
סינייה בורי, בורגול וטחינה לבנהמזון מהיר הכנה לא חייב להיות ג'אנק פוד. הנה דוגמה טובה למנה מרעננת ומזינה: פילה בורי עם סלט בורגול מתובל והרבה טחינה ברבע שעה עבודה, של השף אבי ביטון![]() צילום: אסף אמברם |
המצרכים :לפילה בורי:
לסלט בורגול:
אופן ההכנה:1מתבלים היטב את הדגים במלח ופלפל. 2מערבבים את כל חומרי הבורגול פרט לטחינה. 3מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות). מסדרים את הבורגול על מגש ומעל את פילה הבורי, יוצקים מעט שמן זית ואופים בחום גבוה כ-20 דקות. 4מוציאים מהתנור, יוצקים מעט טחינה ומגישים. >> בפעם הקודמת הכנו קציצות דגים משגעות ברוטב צרמלה>> ג'קי אזולאי פותחת דיינר מרוקאי![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |