אוכל
אוכל
אורז בסמטי עם כבד ובטטה

סינייה בורי, בורגול וטחינה לבנה

מזון מהיר הכנה לא חייב להיות ג'אנק פוד. הנה דוגמה טובה למנה מרעננת ומזינה: פילה בורי עם סלט בורגול מתובל והרבה טחינה ברבע שעה עבודה, של השף אבי ביטון

|mako אוכל| פורסם15:16
סינייה של פילה בורי, בורגול וטחינה לבנה (צילום: אסף אמברם)
צילום: אסף אמברם
Rating:4.733reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לפילה בורי:

  • 4 פילה בורי
  • מלח
  • פלפל

לסלט בורגול:

  • כוס בורגול, מושרה כשעה ב-4 כוסות מים חמים, מסונן
  • 2 עגבניות קלופות וקצוצות דק
  • 2 בצלים קצוצים ומטוגנים עד להזהבה במעט שמן קנולה
  • צרור כוסברה קצוצה
  • כפית פפריקה מתוקה
  • כפית שטוחה אבקת זעתר
  • 1/2 כוס שמן זית
  • כוס טחינה טובה מוכנה

אופן ההכנה:

1מתבלים היטב את הדגים במלח ופלפל.

2מערבבים את כל חומרי הבורגול פרט לטחינה.

3מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות). מסדרים את הבורגול על מגש ומעל את פילה הבורי, יוצקים מעט שמן זית ואופים בחום גבוה כ-20 דקות.

4מוציאים מהתנור, יוצקים מעט טחינה ומגישים.

>> בפעם הקודמת הכנו קציצות דגים משגעות ברוטב צרמלה
>> ג'קי אזולאי פותחת דיינר מרוקאי
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il