אוכל
אוכל
אורז בסמטי עם כבד ובטטה

קדירת בשר עם שעועית

בימים הכי גשומים אמא שלי הייתה מכינה לנו מרק שעועית, שיחכה לנו חם וטעים כשנחזור מבית הספר. אני הפכתי את המרק הזה לתבשיל, אבל היופי הוא שעם קצת יותר מים - אתם יכולים להפוך אותו חזרה למרק

|mako אוכל| פורסם07:41
קדירת בשר עם שעועית (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.5138reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • מעט שמן לטיגון
  • שיניים מראש שום שלם (קלופות)
  • 3 פלפלי שאטה יבשים
  • 3 עגבניות, מגורדות בפומפייה
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 3 כוסות שעועית לבנה, שהושרתה במים ללילה
  • 2 כוסות שעועית שחורה, שהושרתה במים ללילה
  • כף פפריקה מתוקה בשמן
  • כף מלח
  • כפית כמון
  • כפית פלפל לבן
  • מעט עלי תימין
  • קילו בשר כתף, חתוך לקוביות
  • צרור כוסברה, קצוץ

להגשה:

אופן ההכנה:

1מטגנים מעט את השום ומוסיפים את השאטה, העגבניות ורסק העגבניות. מוסיפים את השעועית ומתבלים בפפריקה, מלח, כמון, פלפל לבן ותימין.

2מוסיפים ארבע כוסות מים ומביאים לרתיחה.

3מוסיפים את קוביות הבשר ואת הכוסברה, ומבשלים על אש בינונית כשעתיים.

4מגישים על אורז לבן, עם לימון כבוש בצד.

>> בשבוע שעבר הכנו קציצות בורגול ועדשים
>> והנה מתכון לזנגולה אמיתית!
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il