
המצרכים (6 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מטגנים מעט את השום ומוסיפים את השאטה, העגבניות ורסק העגבניות. מוסיפים את השעועית ומתבלים בפפריקה, מלח, כמון, פלפל לבן ותימין. 2מוסיפים ארבע כוסות מים ומביאים לרתיחה. 3מוסיפים את קוביות הבשר ואת הכוסברה, ומבשלים על אש בינונית כשעתיים. 4מגישים על אורז לבן, עם לימון כבוש בצד. >> בשבוע שעבר הכנו קציצות בורגול ועדשים>> והנה מתכון לזנגולה אמיתית!![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |