
תבשיל בשר עם חומוס ותרדאז מה אתם מכינים לשבת? הרשו לנו להמליץ לכם על המנה הזו של נוף, שאין בה מרכיב אחד מיותר. מעדיפים לדלג על הכוסברה המטוגנת? אתם פראיירים גדולים![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1משרים את החומוס בהרבה מים למשך לילה. מסננים ומבשלים במים נקיים כשעה וחצי לאחר הרתיחה. 2שמים את הקמח בקערה. מתבלים את קוביות הבשר במלח ופלפל ומעבירים לקערה עם הקמח. מקמחים את הבשר היטב היטב ומנערים מעודפי קמח. 3מלהיטים סיר רחב ושופכים פנימה מחצית מכמות השמן. מטגנים את קוביות הבשר עד להשחמה מלאה מכל הצדדים. 4מוסיפים פנימה את הבצל הקצוץ וממשיכים לטגן עד שהוא משחים. 5מוסיפים לסיר כ-5 כוסות מים, מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי, או עד שנתחי הבשר רכים. 6מוסיפים את גרגירי החומוס ואת התרד הקצוץ ומתבלים במלח, פלפל שחור, צ'ילי גרוס וכמון. 7מחממים מחבת, מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומאדים אותה כ-4 דקות. מוסיפים למחבת את יתרת שמן הזית ומטגנים את עלי הכוסברה כ-5 דקות, עד שהם משחימים. מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים עד שהוא מזהיב. 8שופכים את תוכן המחבת לסיר הבישול ומבשלים 5-10 דקות נוספות. אם חסרים נוזלים – מוסיפים מעט מים חמים. >> בשבוע שעבר הכנוחמין טבעוני ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |