1מעבירים את הקוסקוס לקערה ויוצקים עליו את המים הרותחים. מכסים בניילון נצמד ומשהים ל-5 דקות, או עד שהקוסקוס סופג את כל הנוזלים והוא רך. מצננים לטמפרטורת החדר.
2מוסיפים פנימה את עשבי התיבול, גבינת הפטה המפוררת, הביצים והקמח ומערבבים לקבלת עיסה אחידה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. התערובת צריכה להיות רכה ונעימה - אם היא יבשה מדי מוסיפים כף מים או חלב, אם היא רטובה מדי מוסיפים כף קמח.
3צרים קציצות בידיים לחות ומסדרים על משטח מרופד בנייר אפייה. מחממים מחבת עם שמן קנולה ומטגנים את הקציצות כ-3 דקות מכל צד, להזהבה יפה. מעבירים לנייר סופג.
4למטבל: מערבבים את כל המרכיבים בקערה. טועמים ומתקנים תיבול. מעבירים לקעריות הגשה לצד הקציצות, ומגישים עם סלט ירוק.