
המצרכים (6 מנות):לרוטב:
לקציצות:
אופן ההכנה:1מתחילים עם הרוטב: קולים את הזרעים במחבת על אש גבוהה עד שמריחים את התבלינים נפתחים. מעבירים למטחנה או מכתש ועלי וטוחנים עם מלח ופלפל שחור. 2מוסיפים לתבלינים רסק עגבניות, שום כתוש, ג'ינג'ר וגרידת לימון. מעבירים למחבת על אש גבוהה ומוסיפים את קרם הקוקוס והכורכום. אם התערובת סמיכה מדי מוסיפים עוד קרם קוקוס. 3מערבבים במעבד מזון את חומרי הקציצות. מכדררים לכדורים ומוסיפים לרוטב הקארי הרותח. מכסים ומבשלים 10 דקות. 4הופכים את הקציצות ומבשלים ללא כיסוי 5 דקות נוספות. 5מגישים עם אורז בסמטי מאודה. מריחים?|צילום: דרור עינב, mako אוכל* אבנר לסקין הוא השף והבעלים של רק היום בשוק צפון ומנהלהאקדמיה של בולטהאופבנמל תל אביב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |