1מסדרים את הירקות בסיר אידוי ומניחים מעל סיר עם מים רותחים. מאדים במשך 8-10 דקות. מורידים ושומרים בצד.
2בנפרד שמים בקערה חלמונים, מיץ לימון ומלח. מניחים את הקערה מעל לסיר עם המים החמים ובעזרת מטרפה ידנית מקציפים. תוך כדי הקצפה מוסיפים את החמאה המומסת. ממשיכים להקציף עד שמתקבל מרקם שמזכיר מיונז דליל. מוסיפים את הצ'ילי הקצוץ ומניחים את הרוטב בצד.
3מוסיפים לסיר האידוי את נתחי הדג ומפזרים מעליהם מעט מלח ופלפל גרוס. מניחים מעל לסיר עם המים הרותחים ומאדים במשך 6-8 דקות. מניחים את סיר האידוי על צלחת, מסירים את המכסה, יוצקים מעל את הרוטב ומגישים מיד עם קערה גדולה של אורז פרסי.
אבנר לסקין השף והבעלים של רק היום בשוק צפון ומנהלהאקדמיה של בולטהאופבנמל תל אביב.
>> בשבוע שעבר הכנו קציצות בקר עם מנגולד שהיו הצלחה
>> דאגנו לכם גם לקינוח: עוגת יוגורט ולימון