1פורסים את הבצל לפרוסות דקות. משמנים תבנית בשמן זית ומסדרים עליה מחצית מפרוסות הבצל. מניחים מעל את חתיכות העוף עם העור כלפי מטה, מפזרים את שיני השום החצויות, 2 כפות סוכר חום, מלח ופלפל גרוס טרי. מסדרים את שאר הבצל מלמעלה ומכסים בנייר אלומיניום.
2מחממים תנור ל-180-200 מעלות. מכניסים את התבנית לתנור למשך שעתיים. לאחר שעתיים מוציאים מהתנור, מזיזים את פרוסות הבצל העליונות הצדה והופכים את העוף כך שהצד של העור יפנה כלפי מעלה. יוצקים מהנוזלים שהצטברו בתחתית על העוף, מפזרים עוד כף סוכר חום, מלח ופלפל לפי הטעם וצולים עד שהעור מזהיב יפה (הפעם ללא כיסוי), עוד כחצי שעה.
3מגישים חם על מצע אורז לבן.
>> בשבוע שעבר הכנו קושארי - תבשיל אורז מצרי עם עדשים ואטריות
>> מתכונים לכל השבוע