
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים בשמן הזית את הכרישה והבצל. 2כשהירקות מתרככים מוסיפים את השום והצ'ילי, ומערבבים היטב. 3מוסיפים את האריסה, המלח, הפלפל והשומר ומבשלים יחד עד שהכל מתרכך, 3 עד 4 דקות. 4מוסיפים את העגבניות ומבשלים 5 דקות נוספות. 5מוסיפים את כוס המים ומבשלים עד לרתיחה. 6מסדרים בסיר אידוי את עלי המנגולד, ומעליהם מסדרים את נתחי הלוקוס. 7מתבלים במלח ופלפל, מניחים את סיר האידוי מעל לתבשיל הירקות המבעבע ומאדים כ-10 דקות. 8להגשה: מניחים על השולחן את תבשיל הירקות, הקוסקוס וסיר האידוי עם הדג, ומרכיבים מנות. אבנר לסקין הוא השף והבעלים של רק היום בשוק צפון ומנהלהאקדמיה של בולטהאופבנמל תל אביב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |