אוכל
אוכל
אורז בסמטי עם כבד ובטטה

גולאש הונגרי אמיתי

כשרוצים מתכון הונגרי כמו שצריך, כל מה שצריך זה להרים טלפון לצילה. אז עשינו את זה, והנה התוצאה: גולאש עשיר ונהדר שמתבשל עם רצועות של כרוב והרבה פפריקה - ומוגש עם הר של אורז לבן. תענוג

|mako אוכל| פורסם07:33
גולאש של צילה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.698reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 1 ק"ג בשר אנטרקוט או שפונדרה טרי, חתוך לקוביות
  • חצי כוס שמן קנולה
  • 3 בצלים בינוניים, חתוכים לקוביות קטנות
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 כפיות פפריקה מתוקה מרוקאית
  • כפית סוכר לבן
  • כף שטוחה של מלח
  • 4 כוסות מים רותחים
  • קופסה קטנה של רסק עגבניות
  • 3 עגבניות בשלות, מגורדות
  • ראש כרוב לבן, חתוך לרצועות דקיקות

אופן ההכנה:

1מחממים את השמן היטב בסיר לא עמוק ומטגנים את הבשר כמה דקות מכל צד, עד שהוא משחים.

2מוסיפים את הבצל, הפלפל השחור והפפריקה, הסוכר והמלח ומערבבים.

3מוסיפים את המים החמים, רסק העגבניות והעגבניות המגורדות. מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות.

4מנמיכים את האש ומוסיפים את רצועות הכרוב. מבשלים כשעה על אש נמוכה, שבמהלכן מוסיפים מים אם צריך.

5מגישים עם אורז פרסי.

>> בשבוע שעבר הכנו נאגטס עוף מעולים

>> ולקינוח: עוגיות חמאת בוטנים קלילות

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il