
גולאש הונגרי אמיתיכשרוצים מתכון הונגרי כמו שצריך, כל מה שצריך זה להרים טלפון לצילה. אז עשינו את זה, והנה התוצאה: גולאש עשיר ונהדר שמתבשל עם רצועות של כרוב והרבה פפריקה - ומוגש עם הר של אורז לבן. תענוג![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את השמן היטב בסיר לא עמוק ומטגנים את הבשר כמה דקות מכל צד, עד שהוא משחים. 2מוסיפים את הבצל, הפלפל השחור והפפריקה, הסוכר והמלח ומערבבים. 3מוסיפים את המים החמים, רסק העגבניות והעגבניות המגורדות. מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות. 4מנמיכים את האש ומוסיפים את רצועות הכרוב. מבשלים כשעה על אש נמוכה, שבמהלכן מוסיפים מים אם צריך. 5מגישים עם אורז פרסי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |