
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים מחבת עמוקה על להבה חזקה. מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית ומוסיפים את הצ'ילי החריף. 2מוסיפים את הלימון הכבוש והאריסה ומערבבים היטב. 3מוסיפים את העגבניות, השומר והמים. מבשלים יחד עד שהעגבניות מתחילות להתפרק לכדי רוטב. 4מתבלים במלח, פלפל וכמון. 5מוסיפים למחבת את גרגירי החומוס ומערבבים. מסדרים מעליהם את נתחי הדג כשהעור פונה כלפי מעלה. מתבלים במלח גס ופלפל שחור. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים מכוסה 15 דקות. 6פותחים את העגבניות הצלויות ושופכים את תוכנן על הדגים. 7מסירים מן האש ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים עלי כוסברה טרייה ומגישים מיד. * אבנר לסקין הוא השף והבעלים של רק היום בשוק צפון ומנהלהאקדמיה של בולטהאופבנמל תל אביב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |