
אני מאלה שתמיד נופלים עם אגסים. עד שכבר מתחשק לי לאכול אגס טרי, הוא מתגלה כקשה ומבאס או רך מדי ומטפטף; לכן לא פלא שהדרך היחידה שבה אני מסכימה לצרוך אגסים היא בעוגות, כשהם חלק ממשהו גדול יותר. המאפינס הבאים משלבים בתוכם קוביות אגסים עסיסיות וזיגוג מתקתק של רויאל אייסינג מתקשה. הם קלים ומהירים, ויכולים לתפקד כיופי של ארוחת בוקר מתוקה. המצרכים (12 מנות):למאפינס:
לרויאל אייסינג:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב תבנית שקעים. 2בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, שמן, מלח ווניל עד שמתקבלת תערובת אחידה. 3מוסיפים קמח, אבקת אפייה וקוקוס וטורפים רק עד שהתערובת אחידה. 4חותכים את האגסים לקוביות קטנות ומוסיפים לתערובת. מערבבים עד שהם מתפזרים בצורה שווה. 5יוצקים את הבלילה לתוך השקעים. ממלאים עד 3/4 מגובה כל שקע. 6אופים את המאפינס במשך 15-20 דקות או עד שהם תפוחים, זהובים ויציבים למגע. מצננים לחלוטין ומחלצים מהתבנית. 7רויאל אייסינג: בקערית קטנה מערבבים יחד אבקת סוכר ומים לתערובת אחידה. התערובת צריכה להיות במרקם של טחינה סמיכה. אם היא דלילה מדי – מוסיפים עוד טיפה אבקת סוכר, ואם היא סמיכה מדי – מוסיפים עוד טיפה מים. מעבירים את הרויאל אייסינג לשק זילוף קטן ומזלפים על המאפינס. בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט >> בפעם הקודמת הכנו עוגיות ג'ינג'ר ומייפל>> והנה עוגת שמרים שתשמחו לפגוש אחרי הצום![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |