אוכל
אוכל
פוקצ'ת גבינה ועגבניות חגיגית

פשטידת ברוקולי פרווה

לא משנה כמה ארסנל הפשטידות שלכם גדול - אתם חייבים להחזיק בו לפחות מתכון אחד לפשטידה מוצלחת פרווה. אז הנה, ארגנו לכם אחד כזה

|mako אוכל| פורסם07:05
פשטידת ברוקולי פרווה (צילום: נטלי לוין, mako אוכל)
צילום: נטלי לוין, mako אוכל
Rating:4.4330reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 800 גרם ברוקולי (קפוא או טרי), מפורק לפרחים
  • בצל
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 5 ביצים L
  • חצי כוס קוואקר
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • 30 מ"ל (2 כפות) שמן זית
  • כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מפרקים את הברוקולי לפרחים ומפזרים בתוך תבנית פיירקס משומנת.

3קוצצים את הבצל ושמים בקערה.

4מוסיפים שום כתוש, ביצים, קוואקר, אבקת אפייה, שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים היטב לתערובת אחידה.

5יוצקים את התערובת על הברוקולי.

6אופים 40-50 דקות, או עד הזהבה והתייצבות.

7מצננים בטמפרטורת החדר ומגישים.

טיפים:

* הפשטידה תישמר עטופה היטב עד 4 ימים במקרר.

* מומלץ להגיש חם.

* אם רוצים, אפשר להוסיף גבינה מגוררת לתערובת. כמובן שאז הפשטידה לא תהיה פרווה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il