
המצרכים :(ל-2 תבניות אינגליש קייק באורך 25 ס"מ)
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבניות. 2טורפים בקערה יחד את המים, השמן, החומץ, הסוכר, המלח, הקינמון, ההל, הווניל והג'ינג'ר עד לקבלת תערובת אחידה. 3מוסיפים קמח, סודה לשתייה ואבקת אפייה וטורפים עד שהבלילה אחידה. 4מוסיפים גזר ואגוזים קצוצים ומערבלים בעדינות עד שהם נטמעים באחידות בתערובת. 5יוצקים את התערובת לתבניות ומיישרים את החלק העליון. 6אופים במשך 30-40 דקות או עד שהעוגות זהובות, יציבות וקיסם הננעץ במרכזן יוצא עם פירורים לחים. 7מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר. בוזקים אבקת סוכר ומגישים. • העוגה נשמרת בכלי סגור במקרר עד 5 ימים. • מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר. • במקום אגוזי מלך אפשר להשתמש באגוזי לוז, קשיו, פיסטוקים או כל אגוז אחרים שאוהבים באותה כמות. • אפשר להוסיף לעוגה גם צימוקים או חמוציות. • אפשר להשמיט ולהוסיף תבלינים לפי הטעם האישי. >> בפעם הקודמת הכנו סופגניות אלפחורס, ואז מה אם חנוכה נגמר, זה טעים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |