
המצרכים :ל-2 תבניות אינגליש קייק באורך 25 ס"מ:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבניות. 2מערבבים יחד בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הבירה והמלח עד לקבלת תערובת אחידה. 3מוסיפים חמוציות ואגוזים ומערבבים רק עד שאחיד (התערובת מתקבלת במרקם עיסתי ודביק וזה בסדר). >> בשבוע שעבר הכנו לחמניות בריאות 4מחלקים את התערובת לתבניות ומיישרים את החלק העליון באמצעות כף. 6מפזרים גרעיני דלעת בחלק העליון של כל כיכר. 7אופים 40-50 דקות, או עד שכיכרות הלחם תפוחות ויציבות וקיסם הננעץ במרכזן יוצא יבש. 8מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ומגישים. * במקום חמוציות אפשר להשתמש באותה כמות של צימוקים. * במקום אגוזי מלך אפשר להשתמש בכל סוג אגוזים שאוהבים. * שומרים את הלחם פרוס בשקית אטומה במקפיא עד חודש. לבלוג של נטלי לוין -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |