אוכל
אוכל
פוקצ'ת גבינה ועגבניות חגיגית

בלונדיז בננות, מייפל ושוקולד לבן

חיתוכיות הבלונדיז הן כמו בראוניז, רק בהירות. נטלי לוין מכינה גרסה משודרגת שלהן עם קוביות בננות, מייפל אמיתי וגם שוקולד לבן מבפנים ומלמעלה

|mako אוכל| פורסם09:42
בלונדיז (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
Rating:4.416reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לתבנית בגודל 20*20 ס"מ:

  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 100 גרם (1/2 כוס) סוכר חום דמררה
  • 50 גרם (4 כפות) סירופ מייפל אמיתי
  • 2 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפות חלב
  • 140 גרם (1 כוס) קמח
  • 100 גרם שוקולד לבן קצוץ גס
  • 2 בננות גדולות, חתוכות לקוביות

לקישוט:

  • 50 גרם שוקולד לבן מומס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.

2בקערה גדולה טורפים יחד חמאה, סוכר דמררה, סירופ מייפל, ביצים, וניל, מלח וחלב לתערובת אחידה.

3מוסיפים קמח ומערבבים רק עד שאחיד.

4מוסיפים שוקולד לבן ובננות ומערבבים בעדינות עד שהם נטמעים בצורה אחידה בתערובת.

5יוצקים את התערובת בתבנית ומיישרים את החלק העליון.

6אופים במשך 20-30 דקות או עד שהחלק העליון של הבלונדיז מזהיב והעוגה יציבה בשוליים, אך עדיין מעט רכה במרכז.

7מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר וחותכים לקוביות.

8ממיסים את השוקולד הלבן ושמים בתוך שקית זילוף קטנה. מזלפים פסים דקים על גבי הבלונדיז. מגישים.

>> סקונס מרציפן ושקדים של ארז קומברובסקי
>> אוזני המן מנוקדות הכי מגניבות שיש
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il