אוכל
אוכל
פוקצ'ת גבינה ועגבניות חגיגית

פאדג' חמאת בוטנים עם שוקולד ופצפוצים

עם קפה או בלעדיו, ואולי בכלל עם כוס חלב כמו בסרט אמריקאי טוב. ריבועי הפאדג' המושלמים האלה מכילים בתוכם כל כך הרבה טוב, שלא תוכלו להפסיק לנשנש אותם. מילה של כאלה שניסו

|mako אוכל| פורסם10:23
פאדג' חמאת בוטנים, שוקולד ופצפוצים (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
Rating:4.732reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לתבנית 20*20 ס"מ:

  • 150 גרם חמאה
  • 1 כוס (250 גרם) חמאת בוטנים
  • חצי כפית תמצית וניל
  • רבע כוס (60 מ"ל) חלב
  • 4 שקיות (400 גרם) אבקת סוכר
  • 50 גרם פצפוצי אורז
  • 100 גרם שוקולד מריר, קצוץ

אופן ההכנה:

1שמים בקערה את החמאה, חמאת הבוטנים, הווניל והחלב, וממיסים במיקרוגל עד לקבלת תערובת אחידה.

2מוסיפים לתערובת את אבקת הסוכר ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה וסמיכה.

3מוסיפים את פצפוצי האורז והשוקולד הקצוץ ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת אחידה.

4מעבירים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון.

5מקפיאים במשך 1-2 שעות או עד שהפאדג' קפוא ויציב לחלוטין.

6חותכים לקוביות בגודל הרצוי ומגישים.

>> בשבוע שעבר הכנו אוזני המן במילוי שוקולד-אגוזים וסוכריות צבעוניות

>> בדקנו וזה עובד: פאדג' חמאת בוטנים ב-3 מרכיבים בלבד

לבלוג של נטלי -עוגיו.נט

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il