אוכל
אוכל
פוקצ'ת גבינה ועגבניות חגיגית

לחם כוסמת ירוקה עם חמוציות וערמונים

אל תראו את הלחם הזה ככה - הוא גם טבעוני ונטול גלוטן, אבל גם מפוצץ בטעמים ודברים טובים שהופכים אותו לפינוק אמיתי. עד כדי כך שאפשר להתבלבל ולחשוב שמדובר בעוגה. עצה שלנו - תתפנקו בפרוסה על הבוקר עם הקפה

|mako אוכל| פורסם07:20
Rating:4.456reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהיותר משלוש שעות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 500 גרם כוסמת ללא קלייה
  • 320 מ"ל (כוס ושליש) מים
  • 3 כפות מייפל או סילאן
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפיות אבקת סודה לשתייה
  • חצי כוס חמוציות
  • חבילת ערמונים בוואקום, קצוצים גס

אופן ההכנה:

1משרים את הכוסמת הירוקה בהרבה מים ללילה.

2מסננים, מעבירים למעבד מזון או בלנדר חזק עם 320 מ"ל מים ומרסקים לקבלת בלילה בגוון חלבי.

3מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.

4מחממים תנור ל-180 מעלות.

5מרפדים שתי תבניות אינגליש קייק בניירות אפייה, יוצקים חצי מכמות הבלילה לכל תבנית ואופים שעה.

6מוציאים את הכיכרות מהתבניות, מניחים על רשת וממשיכים לאפות עוד רבע שעה (כדי לייבש את החלק התחתון).

7מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.

* אם רוצים פרוסות גדולות – יוצקים את התערובת כולה לתבנית אחת ומוסיפים עוד 10 דקות לזמן האפייה.

* הלחם טעים במיוחד כשהוא קלוי בטוסטר.

תגיות:כוסמת
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il