
המצרכים (8 מנות):לבסיס:
למלית:
לרוטב רויאל:
אופן ההכנה:1מכניסים קמח, מלח וקוביות חמאה למעבד מזון ומפעילים עד לקבלת פירורים. מוסיפים ביצה ומים וממשיכים לעבד עד לקבלת בצק אחיד. 2משטחים את הבצק לעובי 1.5 ס"מ, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים. 3מקמחים משטח עבודה, מקמחים קלות גם את הבצק ומרדדים לעיגול בעובי חצי ס"מ (קצת גדול יותר מתבנית בקוטר 26 ס"מ). מעבירים את הבצק לתבנית ומהדקים לתחתית ולדפנות. 4חותכים את הפלפל הקלוי לפרוסות בעובי ס"מ וחצי ומפזרים על תחתית הפאי. מפוררים את גבינת העיזים מעל הפלפלים. 5מערבבים בקערה את חומרי הרוטב ויוצקים אותו מעל הפלפלים והגבינה. 6אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך 40-50 דקות עד שנוצר קרום זהוב בחלקו העליון של הקיש. שף-קונדיטור אמיר שגב הוא הבעלים של קונדיטורייתגלי'ס - דברים שאבא שלי אופהבכפר סבא,טלפון להזמנות: 09-7670133. >> בפעם הקודמת הכנו חלה מקמח מלא>> אורז משודרג עם אפונה, גזר וטונה![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |